La cuinera Resesllença: com aprofitar els torrons

3 de gener de 2013, del bloc Capitana Pastanaga

Ara que ja gairebé s’acaben les festes, en parlarem sobre com aprofitar els torrons que ens han sobrat!

Una idea pel torró d’Alacant: Pols de torró!

Triturem el torró i…

· Barregem amb farina per fer pastissos

· Amb sucre, i fer un sucre amb sabor de Turró

· Per arrebossar, convinent amb pa rallat (casolà, és clar)

· Per fer flam, afegim amb la llet

· Per fer salses

· …….

Us vindria de gust tenir torró fora de temporada?

Per fer-ho, molt fàcil, aprofitem el calor del forn desprès de fer-lo servir per una altra cosa.

Triturem el torró i ho posem al forn (no posar mai de 80ºC), estès en una safata amb paper de cuina.

Ho deixem assecar i ho guardem en un pot.

I si fem bombons de coco i xocolata?

Necessitem xocolata desfeta, i resta de torrons variats i com a premi, el coco que quedava dels panellets

Barregem el torró triturat amb les restes de coco ratllat.

Fem boles i les cobrim de xocolata. Una vegada fred les guardem (si podem… je,je,je)

I l’últim: Oli de torró de Xixona!

Triturem el torró de Xixona amb una oli de gira-sol……i ja està!

Però compte: No aguanta bé la calor! Millor fer-ho servir com a vinagreta o al final de la cocció.

Bé, aquest són uns petits consells.

Continuarà…..

Mitjançant ECOLOGIA D’ESTAR PER CASA: LA CUINERA RESESLLENÇA: COM APROFITAR ELS TORRONS.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s