Taller degustació sobre peix sostenible

Taller de Mescladís

Amb la compañia de l’Anna Bozzano, doctora en biología marina por el Institut de Ciències del Mar de

Barcelona, vine a descobrir l’activitat realitzada per “El peix al plat”, un projecte per el consum responsable del peix.

Anima’t a interioritzar nous coneixaments i hàbits per a les bones conductes de l’alimentació marina.

Primerament l’Anna ens farà la xerrada sobre els peixos sostenibles i a continuació, es farà una degustació.

  • Dia i hora: Dimecres 23 de Gener de 19:30 a 21:00 hores.
  • Lloc: Restaurant Escola Mescladís, Ronda Sant Pau número 7.

Preu: 12 €

Reserves a isabel@mescladis.org o en el tlf 932955012 o directament a Ronda Sant Pau 7

Mitjançant Events :: general :: Taller degustació sobre peix sostenible.

mitjançantTaller degustació sobre peix sostenible.

Anuncis

Una resposta a “Taller degustació sobre peix sostenible

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s