El dia 23F: les lluites al carrer!

FEM-LOS FORA!!! JUNTES PODEM!!!

PROPERA I DARRERA REUNIÓ: Divendres 22, 18:30hr. Ateneu Rebel,

Fonthonrada 32 Poble Sec

Des de diferents grups sectorials (educació, sanitat, laboral, antirrepressiu, etc.) i territorials (algunes assemblees de barris i altres llocs) convoquem a la mobilització del 23F a Barcelona amb el lema “Fem-los fora! Juntes podem!” que coincideix amb manifestacions arreu l’estat. Aquesta jornada serà el començament d’una setmana de lluita en la que diversos sectors es mobilitzaran.

Uneix-te a la teva columna, assemblea, col·lectiu o acció descentralitzada i ens trobem el dissabte 23F a les 18:30 a Plaça Catalunya!

– 17hr. Columna Antirepressiva: Passeig de Gràcia/Casp Gràcia

Sortirà de Pg de Gràcia amb C/ Casp, lloc on els mossos d’Esquadra van agredir a Ester Quintana (Metro Pg de Gràcia/ Pl. Catalunya). Participen: OjocontuOjo, StopBalesdeGoma, Plataforma Rereguarda En Moviment, Tanquem els CIEs, PapersPerTothom, Moviment Indignació 15M Sabadell.

Esdeveniment: https://www.facebook.com/events/337125093060899/

– 17hr. Columna Drets Socials i Serveis Públics: Plaça de Pau Vila, 1 Barceloneta

Sortirà de Palau de Mar, Pl. De Pau Vila, 1 (Metro Barceloneta). Participen: Assemblea de Personal Docent Interí i Substitut, PUDUP, Coordinadora de Centres Sanitaris, AcampadaBCNSalut, DASC, Zona Docent Rubí-St Cugat, Associació Docents Sant Cugat, AssembleaSoc, Coordinadora Interzones Docents, CGT Ensenyament, Assemblea Groga de Gracia, Marea Pública de L’Hospitalet, Acció Social Comunitària, Tancada Clínic, Bressol Rebel·lat, Ecologistes en Acció, Sindicat d’estudiants dels Paissos Catalans, Assemblea docent de Sant Cugat, USTEC, Marea Roja-Cultura en lluita, El Prat contra les retallades.

– 17hr. Columna Laboral: Marqués de Campo Sagrado, 22 Paral·lel

Sortirá de Marqués de Campo Sagrado, 22 (Metro Paral.lel). Pariticpen: Plataforma Movistar-Telefònica, Coordinadora Laboral i de Suport Mutu 15M, Papers per Tothom, Marea Pública de l’Hospitalet, Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute (PACD), CNT-Catalunya, Co.Bas.

– Columna de la Vila de Gràcia. Jardinets de Gràcia (Metro Diagonal). Assemblea de la Vila de Gràcia, Assemblea Groga de Gràcia.

http://23fgracia.wordpress.com/

També participen les Assemblees de barris: Assemblea Vila de Gracia, Assemblea Sarrià Sant Gervasi, Assemblea 15M Sant Martí de la Verneda, Coordinadora Vallés Occidental, Assemblea de l’Esquerra de l’Eixample, Assemblea de Sants, Assemblea Marina-Zona Franca, Assemblea de Les Corts, Assemblea de Santa Coloma de Gramanet, Assemblea 15M de Poble Sec.

Si des del vostre col·lectiu doneu suport a la manifestació i voleu que visibilitzem el vostre punt de trobada o recorregut us demanem que envieu un mail a femlosfora23f@gmail.com per afegir-lo al mapa que estem fent.

 

Mitjançant 23F: LES LLUITES AL CARRER! « Per la justícia social, FEM-LOS FORA, JUNTES PODEM!.

Anuncis

2 respostes a “El dia 23F: les lluites al carrer!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s