Trobada de la coordinadora de cooperatives de consumidores agroecològiques

Dissabte passat Can Batlló ens va aixoplugar per compartir el matí amb cooperatives amigues amb les que dissenyem idees de futur engrescadores i com poder incidir de forma potent i constructiva en una realitat que juga amb l’ambigüitat i on l’etiqueta ecològica recorre les prestatgeries de grans superfícies i del costant ús s’està quedant buida de significat. Igual que un bon grapat de paraules, que van perdent les seves essències de tant magrejar-les de forma superficial. Aquestes trobades en les que s’aprofundeix en què som, cap on volem anar, i sobretot per què hi som donen sentit i reverteixen la tendència esbaidora que ens envolta.

Hem dedicat el matí a pensar com donar forma a l’estructura d’una coordinadora de cooperatives, després s’ha parlar de la creació d’una sectorial de consuminores agroecològiques a dins de l’estructura de la FCCUC per poder incidir amb més força allà on es decideixen els assumptes relacionats amb la producció i elaboració d’aliments ecològics, nosaltres la decisió de federar-nos no la tenim en l’horitzó immediat però no és un requisits per participar en aquestes trobades.

Aquest cop hem anat dues persones de la Comissió d’Externes: el Marc i l’Olga i ens han demanat que La Seca siguem els propers anfitrions, així que el 14 de setembre ens veurem a La Base del Poble Sec!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s